Till innehåll på sidan

Öva på MSB Sandö

Organisationer har möjlighet att hyra in sig på MSB Sandös övningsfält. Övningar kan genomföras i egen regi eller i samarbete med verksamhetens medarbetare.

Exempel på övningar kan vara konstruktionsbrand i industri eller villamiljö, FIP-insatsövningar, fartygsbrandsläckning med inriktning på farliga ämnen, losstagning, och skarpa till simulerade övningar med kemikalier. Utöver dessa övningar kan MSB Sandö även planera och genomföra specialanpassade övningar och scenarier baserat på organisationens behov.

Övningsområdet Högberget erbjuder miljöer som exempelvis vägar som rasat, ruiner, skadade huskroppar och stora skogsarealer. Här finns också en sprängplatta. På området kan man till exempel öva ras- och skredhändelser, sök- och räddning, antagonistiska händelser, komplexa riskmiljöer och simulering av skogsbränder.

På våra övningsområden finns även möjlighet att hyra in sig för att testa och utveckla innovationer och metoder inom blåljusområdet.

ERIA, Early Responders Innovation ArenaKontakt

För mer information och bokning kontakta via e-post kundtjanst.sando@msb.se eller via telefon 0771-240 240.

Senast granskad: 10 september 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan