Till innehåll på sidan

Diarieföring i WIS

När du ska diarieföra information från en WIS-yta kan du göra ett eget urval av vad som ska exporteras utifrån din aktörs behov. 

Välj vilken information som ska diarieföras

För att välja ut vilka delar i en yta som ska diarieföras väljer du Ytans inställningar och Exportera. Du kan välja om hela ytan ska exporteras till en zip-fil eller om du vill göra ett urval av vad som ska diarieföras. 

Exportera yta

Exportera för diarieföring

När du väljer Exportera för diarieföring visas de exporter som görs efterhand under ytans livstid. Notera att du kan exportera ytan flera gånger och ingen information försvinner. 

För att välja ut den information som ska diarieföras går du till Utför slutexport och anpassar vad som ska exporteras i fyra steg:

  • Inkommande
  • Utgående
  • Val av internt
  • Exportera

I sista steget väljer du ett diarienummer (frivilligt) och exporterar informationen. 

Ytan exporteras

Om ytan innehåller mycket information kan det ta en stund att exportera. När exporten är redo för nedladdning får du ett e-postmeddelande till den e-postadress du har inlagd i WIS. Informationen exporteras i arkivbeständigt format. Du kan fortsätta att arbeta i WIS medan ytan exporteras. 

Exporterade ytor finns tillgängliga för nedladdning i fjorton dagar. Filerna är endast tillgängliga för din användarprofil. 

I listan över exporter visas statusen för din export. Du kan behöva uppdatera sidan med knappen Uppdatera, då sidan inte uppdateras automatiskt.

Klarmarkera i kryssrutan när din aktör diariefört slutexporten av ytan. 

 

Senast granskad: 2 november 2023

Till toppen av sidan