Till innehåll på sidan

Delta i Beredskapsveckan

MSB önskar att alla aktörer som vill delta i Beredskapsveckan anmäler det. Det visar att ni deltar, samtidigt som vi får överblick över vilka material som kommer att användas.

Att delta i Beredskapsveckan

Som privatperson kan du hålla utkik efter aktiviteter som ordnas på din hemort, kanske via hashtaggen #beredskapsveckan. 

Att delta som aktör (kommun, länsstyrelse, region, företag. organisation etc) innebär att på något sätt uppmärksamma ämnet beredskap under vecka 39. Det kan vara att till exempel anordna kurser eller workshops i ämnet hemberedskap – eller bara informera invånare/anställda/elever om att veckan pågår och ge tips kopplat till ämnet. Alla aktörer deltar på sina egna villkor.

Anmälan

MSB önskar att alla aktörer som vill delta i Beredskapsveckan anmäler sig genom att fylla i anmälningsenkäten nedan. Det visar för MSB att ni deltar, samtidigt som vi får överblick över vilka material som kommer att användas.

Före anmälan:

1. Titta igenom sidan med utbildnings- och stödmaterial och gör en uppskattning av vad ni kommer att använda.
Till utbildnings- och stödmaterial för Beredskapsveckan 2. Företräder du en kommun, så fundera också på vilken nivå av deltagande ni kommer att ha. MSB har tagit fram en ambitionstrappa i fem nivåer för kommuner. För nivå 1 vill vi att man delar Sju Dagar-inlägg dag för dag under veckan. För nivå 2-5 finns material och aktiviteter att välja bland.  

Till ambitionstrappan

Slutligen: Fyll i anmälningsenkäten. Tack!

Till anmälningsenkäten (Research Automators)

Senast granskad: 10 juli 2024

Till toppen av sidan