Till innehåll på sidan

Brandskydd

MSB är en expertmyndighet på bland annat brandskydd och vi arbetar för ökad brandsäkerhet i samhället.

Det gör vi bland annat genom att bedriva forskning och utfärda regler och normer men också genom att stödja den enskilda människans förmåga att förebygga och skydda sig mot bränder.

Nyheter

10 december 2019
Klockan 13.54

MSB ger inte företag i uppdrag att sälja brandskyddsprodukter eller andra tjänster

Det händer att privatpersoner blir uppringda av företag som vill sälja brandskyddsprodukter, där den som ringer säger att det sker på uppdrag av MSB. Det stämmer inte.
18 november 2019
Klockan 16.16

Aktiv mot brand börjar på Brandvarnardagen

Årets kampanj startar den 1 december 2019 på Brandvarnardagen. Vi hoppas att räddningstjänster och andra som arbetar för att öka brandskyddet i bostäder är med i år också.
21 oktober 2019
Klockan 13.15

Vad behövs för evidensbaserat brandförebyggande arbete?

Under två dagar samlades 30 deltagare från åtta länder i en workshop i Karlstad för att uppmuntra utveckling av evidensbaserad praktik inom brandsäkerhetsområdet.
20 september 2019
Klockan 15.56

MSB säljer inte produkter och gör inte hembesök

Det händer att privatpersoner blir uppringda av företag som vill sälja produkter, där den som ringer säger att det sker i samarbete med MSB. Det stämmer inte.
28 juni 2019
Klockan 16.24

Utlysning för uppdrag till ideella organisationer som utbildar allmänheten

Nu är utlysningen öppnad för att söka uppdrag för utbildningsverksamhet som stärker den enskildes förmåga att förebygga och hantera olyckor, allvarliga händelser och kriser.

Senast granskad: 19 mars 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan