Till innehåll på sidan

Tillfällen

Anmälan stängd
Ort: Revinge distans
Antal platser: 52
Längd: 1 dagar
Sista anmälningsdag: 7 maj 2021
Ort: Distans
Antal platser: 50
Längd: 1 dagar

LIA-handledarträff

Det här är ett tillfälle där du får utbyta erfarenheter med andra som är handledare för SMO-studeranden på LIA - lärande i arbete. LIA är uppdelad i två perioder, en tvåveckorsperiod i termin 1 och en femtonveckorsperiod i termin 3.

Detaljer

Målgrupp

För dig som är LIA-handledare och LIA-samordnare.

Med anledning av covid-19-pandemin kommer LIA-handledarträffen att genomföras som en digital träff. Träffen genomförs på distans via e-mötesverktyget Zoom som man kan nå via webbläsare.

LIA-handledarträff startar klockan 08:30 och avslutas klockan 12:00.

Inriktningen kommer att vara att utbyta erfarenheter från den pågående LIA:n där implementeringen av kursen Tillsyn och annan oycksförebyggande verksamhet A finns med. 

 • Återbudsregler för kurser som genomförs av MSB

  MSB har beslutat om återbudsregler för kurser som genomförs av MSB.

  Reglerna gäller för Grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap Grib, förordningsreglerade kurser för räddningstjänst som inte är studiemedelsberättigade samt övriga kurser.

  Med förordningsreglerade kurser för räddningstjänst som inte är studiemedelsberättigade menas Räddningsledare A, Räddningsledning B samt Tillsyn och annan olycksförebyggande verksamhet A och B. Med övriga kurser menas avgiftsbelagda kurser, detta gäller också för kurser som genomförs av Försvarshögskolan på uppdrag av MSB.

  Avbokning/återbud ska göras skriftligt till Enheten för utbildningssamordning på utbildning@msb.se.

  Beslut om återbudsregler

Senast granskad: 1 mars 2021

Till toppen av sidan