Till innehåll på sidan

Våra inloggningstjänster

Vi har olika tjänster som kräver inloggning.

Inloggningsportalen

Inloggningsportalen är ett inloggningssystem till många av tjänsterna för dig som yrkesverksam men också för dig som söker tjänster som insatspersonal.  

Inloggningsportalen

Utbildningsportalen

Om du ska söka en utbildning eller kurs hos MSB så måste du ha ett konto i Utbildningsportalen. I utbildningsportalen kan du som kursdeltagare eller studerande på någon av våra utbildningar uppdatera dina kontaktuppgifter, ange eller byta arbetsgivare, se din kurshistorik, ladda ned olika typer av intyg samt anmäla dig till en utbildning och följa din anmälan. Här kan också räddningstjänstens kontaktpersoner logga in.

Utbildningsportalen

Fortbildningstjänsten

Här finns webbkurser och övningsmaterial som vänder sig till dig som arbetar med skydd mot olyckor inom kommunens organisation för räddningstjänst.

Till Fortbildningstjänsten

Fortbildningstjänstens administratörsverktyg

Här administrerar räddningstjänster sina medarbetares konton och aktiviteter i Fortbildningstjänsten.

Till Fortbildningstjänsten administratörsverktyg

Studera

Studera är en lärplattform för dig som studerar en grund- eller vidareutbildning eller deltar i en kortare samverkanskurs vid någon av MSB:s skolor. I lärplattformen tar du del av kursmaterial, gör examinationer och håller kontakt med lärare och kurskamrater. Inloggningsuppgifter får du via mejl och dina lärare berättar mer om hur du ska använda lärplattformen i din utbildning.

Till lärplattformen Studera

E-tjänsteportalen

I e-tjänsteportalen kan du till exempel ansöka om forskningsprojekt, ansöka om vissa tillstånd för explosiva ämnen med mer. 

Till E-tjänsteportalen

Senast granskad: 1 november 2023

Till toppen av sidan