Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Fakta om broschyren Om krisen eller kriget kommer

Tipsa om artikeln
Regeringen gav våren 2017 MSB i uppdrag att öka privatpersoners kunskap om krisberedskap, höjd beredskap och ytterst krig. En del i den satsningen är broschyren Om krisen eller kriget kommer.

Om krisen eller kriget kommer - Svenska
OBS! Kan beställas i upp till max 10 exemplar per beställare   Broschyren skickas ut till 4,8 miljoner hushåll i Sverige i samband med ...
Pris:
0,00 kr
Publikationsnummer:
MSB1186
Antal
 
 

Svar på dina frågor

Webbplatsen dinsäkerhet.se erbjuder fakta inom krisberedskap och krig. Webbplatsen är också ingången till kontaktcentrum som svarar på frågor via chatt, mejl, sociala medier och telefon.

Främsta målgruppen för tjänsten är privatpersoner men även handläggare vid länsstyrelser, kommuner och andra myndigheter ska kunna ställa sina frågor till kontaktcentrum.

www.dinsakerhet.se

Pressfrågor

MSB:s presstjänst är öppen för journalister och kan nås dygnet runt.


Telefon: 070-321 88 74

Bilder

Det finns ett antal bilder på broschyrens framsida som nu är fria att använda.
Pressbilder på broschyrens omslag

Fakta om broschyren

Broschyren skickas ut till 4,8 miljoner hushåll i Sverige i samband med kampanjen Krisberedskapsveckan, den 28 maj – 3 juni.

Syftet med informationen är att vi ska bli bättre förberedda på följderna som allvarliga olyckor, extremt väder, it-attacker eller militära konflikter ger.

Tyngdpunkten i innehållet ligger på hur människors kan förbereda sig för att kunna se till grundläggande behov när viktiga funktioner i samhället inte fungerar som vanligt.

Regeringsuppdraget redovisades den 1 mars 2018.

Läs regeringsuppdraget här  

Annonsering 

MSB annonserar om att broschyren Om krisen eller kriget kommer delas ut en vecka före utdelning till hushållen, vecka 21. Annonseringen blir både digital och i tryck. Aktuella kanaler:

Publicerad: 2018-03-01 kl. 10:00 | Senast granskad:2018-05-21 kl. 09:40