Msb.se - Krisberedskapsveckan
Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Krisberedskapsveckan - stärkt beredskap och bättre riskkommunikation

Välinformerade och engagerade invånare är en viktig tillgång vid en samhällskris. Därför genomförs den årliga Krisberedskapsveckan tillsammans med bland andra kommuner, frivilligorganisationer och länsstyrelser. Tack till alla som deltog i Krisberedskapsveckan 2018 - arbetet fortsätter!

I samband med Krisberedskapsveckan 2018 har broschyren "Om krisen eller kriget kommer" distribuerats till alla hushåll. Nu utvärderas utskicket och kampanjen, 

Om Krisberedskapsveckan

Krisberedskapsveckan är en årlig kampanj som ska öka kunskapen om hur människor påverkas av och kan förbereda sig för samhällskriser och höjd beredskap, ytterst krig.

FAQ om Krisberedskapsveckan och broschyr till hushållen

Svar på vanliga frågor om olika aktörers roll i Krisberedskapsveckan, genomförda och kommande kampanjveckor, MSB:s stöd till kommunerna och om broschyren "Om krisen eller kriget kommer".

Riskkommunikation

Denna guide är till för dig som arbetar i en kommun och som ska berätta för kommuninvånare om deras egen krisberedskap.