Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Krisberedskapsveckan 2018 - stärkt beredskap och bättre riskkommunikation

Välinformerade och engagerade invånare är en viktig tillgång vid en samhällskris. Därför har MSB startat Krisberedskapsveckan, en årlig kampanj tillsammans med bland andra kommuner, frivilligorganisationer och länsstyrelser.

Krisberedskapsveckan 2017 fick ett bra genomslag och nu laddar vi inför kampanjen 2018, den 28 maj-3 juni. I samband med kampanjen skickas ett tryckt informationsmaterial om kriser, höjd beredskap och påverkanskampanjer till alla hushåll i landet.

Om Krisberedskapsveckan 2018

Krisberedskapsveckan är en årlig kampanj som ska öka kunskapen om hur människor påverkas av och kan förbereda sig för samhällskriser och höjd beredskap, ytterst krig.

Uppstartskonferens för Krisberedskapsveckan 2018

Dags för årets uppladdning inför Krisberedskapsveckan 2018. Dagen ger både ny kunskap om riskkommunikation och gör dig startklar inför Krisberedskapsveckan i vår.

Riskkommunikation

Denna guide är till för dig som arbetar i en kommun och som ska berätta för kommuninvånare om deras egen krisberedskap.

Kampanjmaterial 2017

Här finns materialet som har använts i samband med lokala aktiviteter under Krisberedskapsveckan 2017.

FAQ om Krisberedskapsveckan och broschyr till hushållen

Krisberedskapsveckan är en kampanj som MSB genomför tillsammans med bl a Sveriges kommuner. 2018 sammanfaller den med utskicket - ett regeringsuppdrag som ska öka kunskapen om kriser, informationspåverkan, höjd beredskap och ytterst krig.