Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Krisberedskapsveckan - stärkt beredskap och bättre riskkommunikation

Välinformerade och engagerade invånare är en viktig tillgång vid en samhällskris. Därför genomförs den årliga Krisberedskapsveckan tillsammans med bland andra kommuner, frivilligorganisationer och länsstyrelser.

Krisberedskapsveckan genomförs nästa gång vecka 20 år 2020. 

 

Allt om kampanjen 2019

Här finns material för kampanjen Krisberedskapsveckan. Kampanjens deltagare väljer själv vilka aktiviteter och vilket material som ska användas lokalt. Se även menyn för bilder, filmer mm.

FAQ om Krisberedskapsveckan och broschyr till hushållen

Svar på vanliga frågor om olika aktörers roll i Krisberedskapsveckan, genomförda och kommande kampanjveckor, MSB:s stöd till kommunerna och det fortsatta arbetet med broschyren "Om krisen eller kriget kommer".

Studier och uppföljning

Kopplat till Krisberedskapsveckan och utskicket av broschyren "Om krisen eller kriget kommer" har MSB genomfört ett antal undersökningar och studier.

Riskkommunikation

Denna guide är till för dig som arbetar i en kommun och som ska berätta för kommuninvånare om deras egen krisberedskap.