Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Organisation

Tipsa om artikeln
MSB bedriver verksamhet i Stockholm, Karlstad och Kristinehamn samt på våra verksamhetsställen i Sandö, Revinge och Rosersberg där vi bedriver utbildning. MSB har ungefär 1000 anställda.

Här finns ett klickbart organisationsschema där du kan se hela vår organisation med avdelnings- och enhetsbeskrivningar. I schemat finns även kontaktuppgifter till respektive chef och vilken/vilka orter de olika avdelningarna och enheterna är placerade på. MSB är inne i en större omorganisation vars resultat kommer att börja gälla den 1 maj. Ett schema som beskriver den nya organisationen presenteras när organisationen trätt i kraft.

MSB:s organisation

Till klickbart organisationsschema

Förenklat organisationsschema

Publicerad: 2011-09-16 kl. 15:06 | Senast granskad:2018-02-08 kl. 14:45