Till innehåll på sidan

WIS

WIS är en portal för Sveriges krisberedskap där aktörer delar information före, under och efter samhällsstörningar. Genom att aktivt dela information i WIS kan alla enkelt och effektivt skapa sig en helhetsbild av läget, en samlad lägesbild.

Öppna verktyget - WIS

Detaljer

Ämneskategori

  • WIS

Typ av system

  • Kommunikationstjänster

Ny inloggning och ny design i WIS

I april fick WIS ny säkrare inloggning, ny design, ökad tillgänglighet och förbättrade funktioner. Första gången du ska logga in i WIS med den nya inloggningen måste du skapa ett inloggningskonto.

Inloggning i WIS – Så loggar du in i WIS första gången

Utökad funktion i WIS – publik begäran

Vi har utvecklat funktionen begäran i WIS ytterligare genom att lägga till möjligheten att skapa en publik begäran. Med en publik begäran kan aktörer i WIS ställa frågor och samla in svar i ett formulär som enkelt går att nå via en webblänk.

Lär dig mer om funktionen begäran i vår nya användarguide

Nyheter

7 juni 2022
Klockan 14.30

Gemensamt personuppgiftsansvar i WIS

MSB har tillsammans med andra WIS-aktörer sett över ansvarsförhållandena för personuppgiftsbehandlingar i WIS. Slutsatsen är att det i WIS råder ett gemensamt personuppgiftsansvar mellan MSB och WIS-aktörerna.

1 juni 2022
Klockan 20.54

Utökad funktion i WIS – publik begäran

Nu har vi utvecklat funktionen begäran i WIS ytterligare genom att lägga till möjligheten att skapa en publik begäran. Med en publik begäran kan aktörer i WIS ställa frågor och samla in svar i ett formulär som enkelt går att nå via en webblänk.

4 april 2022
Klockan 16.17

WIS får ny inloggning 10 april

MSB strävar hela tiden efter att utveckla WIS för att användningen ska bli enklare och säkrare. Den 10 april inför vi därför tvåfaktorsautentisering vid inloggning i WIS. Under uppgraderingen, som påbörjas klockan 9 och som beräknas pågå under några timmar, är WIS inte tillgängligt för dig som användare.

16 februari 2022
Klockan 9.16

Välkommen att anmäla dig till Forum för säkra kommunikationer

Forum för säkra kommunikationer är ett digitalt forum för dig som använder Rakel och andra säkra kommunikationer från MSB.

18 januari 2022
Klockan 9.19

Dagen för säkra kommunikationer hålls den 2 juni

MSB levererar och utvecklar säkra kommunikationer med tjänster och funktioner för samhällsviktiga aktörer inom totalförsvaret. I år bjuder vi in till konferensen Dagen för säkra kommunikationer som hålls den 2 juni på Kistamässan.

Senast granskad: 3 juni 2022

Till toppen av sidan