Till innehåll på sidan

Nyheter om WIS

Nyheter från MSB om WIS.

Nyheter

9 juni 2020
Klockan 9.56

Nya funktioner och ny driftmiljö i WIS

MSB har driftsatt en ny version av WIS med nya funktioner och förbättringar. Samtidigt har driftmiljön för WIS blivit säkrare och mer robust eftersom all hårdvara, servrar och övrig utrustning nu har bytts mot ny modern systemarkitektur.

30 mars 2020
Klockan 13.31

MSB erbjuder rådgivning och stöd i WIS

I Sveriges hantering av covid-19 är WIS ett viktigt verktyg för aktörerna för informationsdelning och samordning av aktiviteter. För att stötta användarna i WIS, ge råd och besvara frågor erbjuder MSB nu extra stöd.

17 mars 2020
Klockan 14.17

Registrering av nya aktörer i WIS

Informationsdelningen och samverkan i WIS (webbaserat informationssystem) har ökat stort bland aktörerna i samband med hanteringen av covid-19. För att hålla en fortsatt hög supportnivå och snabbt kunna registrera nya aktörer som vill använda WIS har MSB ökat bemanningen för att hantera WIS-ärenden.

Film om WIS

Se vår informationsfilm om WIS. I filmen berättar WIS-användare om de fördelar och möjligheter de ser med systemet. Filmen är tänkt att exempelvis visas som inspiration när er organisation ska komma igång med arbetet i WIS, eller som information till beslutsfattare.

Senast granskad: 21 januari 2021

Till toppen av sidan