Till innehåll på sidan

Nyheter från Rakel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Nytt från Rakel för att få nyheter och aktuell information om Rakel. Nytt från Rakel skickas ut cirka en gång i månaden.

Prenumerera på Nytt från Rakel eller avsluta prenumeration

Fyll i din e-postadress och börja prenumerera. Under leveransformat väljer du om du vill få nyhetsbrevet formgivet med bilder och text (HTML) eller endast text.

Starta eller avsluta din prenumeration på Nytt från Rakel

Nyheter

1 december 2020
Klockan 8.53

Rakel firar 10 år som nationellt system

1 december 2010 fick Sverige för första gången ett gemensamt nationellt radiokommunikationssystem för medarbetare med samhällsviktiga uppdrag.

18 november 2020
Klockan 14.17

Fler är mycket nöjda med Rakel kundstöd

Årets kundundersökning för Rakel ger gott betyg åt Rakel kundstöd. Undersökningen visar även på en ökad eller förändrad användning av Rakel hos aktörerna under pandemin.

18 november 2020
Klockan 11.39

Förändringsuppehåll i Rakelnätet

Från och med den 15 december till och med den 15 januari är det förändringsuppehåll i Rakelnätet. Syftet är att upprätthålla en hög kvalitet i nätet under ledighetsperioder.

13 november 2020
Klockan 14.02

Nästa Rakeldag hålls i maj

Den 5 maj 2021 är det dags för Rakeldagen igen. Rakeldagen 2021 blir ett digitalt evenemang. Temat är ”Rakel in i framtiden”.

9 november 2020
Klockan 8.47

På Svegs hälsocentral har Rakel blivit vardag

Under år 2020 har Svegs hälsocentral börjat använda Rakel dagligen.
– Eftersom vi nu är vana vid Rakel är vi bättre beredda inför katastroflägen. Men också den dagliga kommunikationen blir mer effektiv med Rakel, säger Jim Kaarnavuo, närvårdsområdeschef i Härjedalen.

Senast granskad: 25 juni 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan