Till innehåll på sidan

Nyheter från Rakel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Nytt från Rakel för att få nyheter och aktuell information om Rakel. Nytt från Rakel skickas ut cirka en gång i månaden.

Prenumerera på Nytt från Rakel eller avsluta prenumeration

Fyll i din e-postadress och börja prenumerera. Under leveransformat väljer du om du vill få nyhetsbrevet formgivet med bilder och text (HTML) eller endast text.

Starta eller avsluta din prenumeration på Nytt från Rakel

Nyheter

30 mars 2020
Klockan 13.31

Arbeten i Rakelnätet under pågående hantering av covid-19

De arbeten i Rakelnätet som MSB under en längre tid har planerat kommer att genomföras enligt plan.
13 februari 2020
Klockan 14.57

Nödtelefoner via Rakelnätet ökar tryggheten i samhället

Medelpads Räddningstjänstförbund är först i Sverige med att förse sina deltidsstationer med nödtelefoner via Rakelnätet. Genom att lyfta luren kan medborgare i nöd komma i direkt kontakt med SOS Alarm och tillkalla hjälp, även när mobilnät och fast telefoni ligger nere.
12 februari 2020
Klockan 13.52

Så utbildas polisstudenter i radiokommunikation

Trettiotvå timmars utbildning i radiokommunikation förbereder blivande poliser inför de uppdrag som väntar efter examen.
– Radion är livlinan om allmänheten, dina kollegor eller du själv behöver hjälp. Kunskapen om hur den används måste sitta i ryggmärgen, säger Marina Schram, radiolärare på polisutbildningen vid Södertörns högskola.
17 december 2019
Klockan 13.52

Arbeten i Rakelnätet 2020 – meddela evenemang och planerade händelser

Under år 2020 kommer MSB att göra flera förbättringsåtgärder i Rakelnätet. Detta kommer att påverka Rakels användare i olika grad.
11 december 2019
Klockan 9.20

Förändringsuppehåll i Rakelnätet

Från den 15 december 2019 till den 15 januari 2020 är det förändringsuppehåll i Rakelnätet. Syftet är att upprätthålla en hög kvalitet i nätet under ledighetsperioder.

Senast granskad: 25 juni 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan