Till innehåll på sidan

Nyheter från Rakel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Nytt från Rakel för att få nyheter och aktuell information om Rakel. Nytt från Rakel skickas ut cirka en gång i månaden.

Prenumerera på Nytt från Rakel eller avsluta prenumeration

Fyll i din e-postadress och börja prenumerera. Under leveransformat väljer du om du vill få nyhetsbrevet formgivet med bilder och text (HTML) eller endast text.

Starta eller avsluta din prenumeration på Nytt från Rakel

Nyheter

12 maj 2021
Klockan 9.30

Johan Loberg hedras för sina Rakelinsatser

I år vill MSB uppmärksamma Johan Loberg, sambandsansvarig på Jordbruksverket som får Rakels hedersomnämnande för sitt goda arbete med Rakel.

11 maj 2021
Klockan 10.51

Digitala Rakeldagen slog deltagarrekord

Inrikesminister Mikael Damberg gästade MSB:s konferens Rakeldagen som i år slog deltagarrekord i sitt digitala format. Inrikesministern gav bland annat en lägesbild över det arbete som pågår i Regeringskansliet kopplat till ett nytt kommunikationssystem för samhällsviktiga aktörer.

13 april 2021
Klockan 8.24

Anmäl dig till Rakeldagen 2021

Rakeldagen den 5 maj är en digital konferens för dig som vill veta mer om MSB:s säkra elektroniska kommunikationstjänster.

12 februari 2021
Klockan 6.20

MSB föreslår ersättare till radiokommunikationssystemet Rakel

MSB lämnar i dag in svar på ett regeringsuppdrag avseende det samlade behovet av ett nytt, utvecklat och säkert kommunikationssystem för samhällsviktiga aktörer. I svaret beskrivs bakgrunden till det samlade behovet av ett nytt kommunikationssystem, samt förslag på teknisk lösning och rollfördelning.

11 februari 2021
Klockan 15.44

Digitala träffar om Rakel ger kunskap om effektiv användning

Ett trettiotal Rakelanvändare från arton olika blåljusaktörer deltog i veckans digitala informationsträff med temat ”Effektiv användning av Rakel”.

Senast granskad: 25 juni 2019

Till toppen av sidan