Till innehåll på sidan

Tänk säkert webbinarier

Bristande informationssäkerhet kan slå hårt mot det egna företaget om verksamheten exempelvis drabbas av skadlig kod eller nätattacker. Under kampanjen Tänk säkert bjuder vi på en webbinarieserie med samtal om hur det går att agera och tänka i ett allt mer uppkopplat samhälle.

Webbinarierna riktar sig både till företagare och privatpersoner.

Totalt publiceras fem webbinarier.

•    6 oktober - MSB
•    13 oktober- Telia och polisen
•    20 oktober - Teknikföretagen
•    27 oktober – Svensk Handel
•    3 november – Svenskt Näringsliv

Moderator genom hela programserien är Svante Werger, särskild rådgivare på MSB.

Del tre -Cyberattacker mot mindre företag

Patrik Sandgren, näringspolitisk expert med ansvar för digitalisering på bransch- och arbetsgivarorganisationen Teknikföretagen, är inbjuden för prata om vad cyberattacker är och varför allt fler svenska företag utsätt för det.

Del två -  Teknik och brott

Jan Olsson, kriminalkommissarie vid Nationellt it-brottscenter och Fredrik Börjesson, Cybersäkerhetsexpert på Telia pratar i detta webbinarie om hur kriminella verkar på nätet och hur du kan göra för att tänka säkert.

Del ett -Samhällets och företagens digitalisering

I det första webbinariet deltar MSB:s handläggare Jan-Olof Olsson och Christian Sundberg under temat ”Hur påverkas företag av avbrott och kriser och vad kan du göra för att skydda dig?”.

 

 

 

Senast granskad: 8 oktober 2020

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan