Till innehåll på sidan

MSB:s arbete med anledning av coronaviruset

Här finns stöd från MSB till verksamheter, myndigheter, företag, organisationer och privatpersoner inom olika frågor som har koppling till covid-19.

Krisinformation.se

Bekräftad information från svenska myndigheter.

Ansvar och roller inom krisberedskap

Här kan du som behöver hitta rätt i myndighetssverige läsa mer om roller och ansvar samt om vilka myndigheter som arbetar med krisberedskap inom olika områden.

Nyheter

2 december 2020
Klockan 9.33

Nya budskap till primärt unga vuxna

Inom ramen för den nationella informationssatsningen, som MSB genomför i samarbete med Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen, går vi nu ut med nya budskap primärt mot målgruppen unga vuxna med start i sociala medier. Huvudbudskapet är: sprid inte smittan vidare.

17 november 2020
Klockan 11.30

Film för personer med intellektuell funktionsnedsättning om minskad smittspridning

Myndigheten för delaktighet har tillsammans med Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och Riksförbundet FUB tagit fram en film om coronaviruset riktad till personer med intellektuell funktionsnedsättning, IF.

10 november 2020
Klockan 14.01

Nytt kommunikationsuppdrag till MSB om covid-19

Med anledning av att smittspridningen har ökat i Sverige under hösten har regeringen gett MSB, Folkhälsomyndigheten och länsstyrelserna i uppdrag att gemensamt samordna, stärka och utveckla informationen om pandemin till allmänheten.

Senast granskad: 29 september 2020

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan