Till innehåll på sidan
Nyhet
Publicerad: 23 november 2022 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 14:59

Välbesökt digitalt forum för säkra kommunikationer

För ett år sedan startade MSB ett nytt digitalt forum; Forum för säkra kommunikationer. Nu har vi genomfört tre forum och fler kommer under 2023.

Syftet med forumet är att skapa möjligheter till en utökad dialog med er användare, där forumet är tänkt att vara ett komplement till vårt nyhetsbrev Nytt från Rakel och mötesplatsen Dagen för säkra kommunikationer, före detta Rakeldagen.

Användardialog

Intresset för forumet har stadigt ökat. Vid det senaste tillfället var runt 500 personer inloggade och tillsammans representerade ni ett stort antal olika aktörer. Utvärderingarna visar att våra användare uppskattar formatet och möjligheten till både dialog och fördjupad information med exempel från praktiken. Vi kommer därför att fortsätta att arrangera Forum för säkra kommunikationer, där nästa tillfälle blir under våren 2023.

Filmstudiomiljö med studiolampor. En person står bakom en filmkamera på stativ och filmar två män som står vid ett podium framför en vit fond med MSB-logotyp.
Foto: Christer Fernström, MSB
Filmstudiomiljö med studiolampor. En person står bakom en filmkamera på stativ och filmar två män som står vid ett podium framför en vit fond med MSB-logotyp. Foto: Christer Fernström, MSB
Publicerad: 23 november 2022 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 14:59

Senast granskad: 23 november 2022

Till toppen av sidan