Till innehåll på sidan
Nyhet
Publicerad: 1 september 2021 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 09:26

Nu kan du anmäla dig till Mötesplats kontinuitetshantering

Den 11 november äger Mötesplats kontinuitetshantering rum med inrikesminister Mikael Damberg som inledningstalare. Mötesplatsen genomförs digitalt och riktar sig till dig som arbetar med samhällsviktig verksamhet inom offentlig och privat verksamhet och som vill lära dig mer om kontinuitetshantering.

Under dagen kommer du kunna lyssna på många intressanta ämnen, bland annat om hur pandemin har påverkat arbetet med kontinuitetshantering och hur vi kan inkludera perspektivet höjd   beredskap i planeringen. Vi kommer även prata om hur det offentliga och näringslivet kan arbeta tillsammans för att kontinuitetshantera Sveriges samhällsviktiga verksamheter.

– I år har vi ökat möjligheterna till interaktivitet med både andra deltagare och föreläsare, något som efterfrågades efter förra årets mötesplats. Vi har också skapat ett program som möjliggör att man kan välja mellan olika pass utifrån intresse och kunskapsnivå, säger Alexandra Grundel Lauritzen som arbetar på enheten för försörjningsberedskap på MSB.

Stor bredd på ämnen och föreläsare

Bland talarna under dagen finns representanter från bland annat Försvarsmakten, Svenska kraftnät, Apoteket AB, Malmö stad, Forsmark och Försörjningsberedskapscentralen i Finland (NESA).

– Vi är väldigt glada över bredden på ämnen och föreläsare. Det är många som velat vara en del av programmet. Vår ambition är att alla ska hitta något som intresserar dom, säger Alexandra Grundel Lauritzen.

Mötesplats kontinuitetshantering modereras av Jan Wisén som arbetar som senior rådgivare på avdelningen för räddningstjänst och olycksförebyggande på MSB.

Deltagandet är kostnadsfritt.

Här kan du läsa hela programmet och anmäla dig till Mötesplats kontinuitetshantering:

Mötesplats kontinuitetshantering (msb.se)

Relaterad information

Läs mer om kontinuitetshantering

Kontinuitetshantering (msb.se)

Publicerad: 1 september 2021 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 09:26

Senast granskad: 1 september 2021

Till toppen av sidan