Till innehåll på sidan
Nyhet
Publicerad: 14 maj 2020 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 09:45

Ny version av MSB RIB Lupp och Karta

Under maj planerar vi att lansera nya versioner av RIB Lupp och RIB Karta. De största förändringarna sker i Lupp medan ändringarna sker i Karta, förutom en ny bakgrundskarta, består av buggfixar och stabilitetsåtgärder.

De största ändringarna i Lupp har med dagboken att göra. I kommande version kommer det vara möjligt att anpassa utseendet och beteendet på dagboken i större utsträckning än i nuvarande version. Möjligheterna att gruppera, sortera och filtrera dagboksinlägg har förbättrats. Dagbokslistan och läsfönstrets innehåll har utökats, bl.a. går det nu att öppna bifogade filer direkt från läsfönstret i dagbokslistan.

Vi har även infört möjligheten att lägga in snabbanteckningar i form av ett formulär ovanför dagbokslistan. I detta formulär registrerar ni enklare nya anteckningar på en specifik insats.

En helt ny funktion som lanseras är Tidslinjen. Här kan ni lägga upp aktiviteter och få en visuell överblick av dessa. Vi lanserar tidslinjen som en beta-version vilket innebär att funktionalitet och utseende inte är helt klart och kan komma att justeras framöver.

Publicerad: 14 maj 2020 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 09:45

Senast granskad: 14 maj 2020

Till toppen av sidan