Till innehåll på sidan
Nyhet
Publicerad: 29 juli 2020 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 09:47

MSB flaggar för allas lika värde!

Varje år har MSB tillsammans med representanter från Sveriges räddningstjänster deltagit i Stockholm Pride. I år blir det annorlunda på grund av rådande omständigheter och vi uppmärksammar Pride på ett annat sätt. Under den tid då festivalen skulle ha ägt rum hissar MSB regnbågsflaggan på samtliga verksamhetsorter.
Prideflagga
Prideflagga

MSB deltar i Stockholm Pride som en årlig åtgärd i MSB:s likabehandlingsarbete. Detta för att tillsammans med Sveriges Räddningstjänster visa att vi är en myndighet som tar ställning mot diskriminering och för alla människors lika värde. I år ställs Stockholm Pride in och ersätts av ett digitalt event på grund av coronapandemin.

Vi hissar regnbågsflaggan

MSB har kommit överens med representanter från Sveriges Räddningstjänster att hissa regnbågsflaggan under tiden för Stockholm Pride, den 29 juli–2 augusti. MSB hissar flagga eller ställer upp roll-ups vid samtliga verksamhetsorter, under den tiden men också under de datum då lokala Pridearrangemang skulle ha ägt rum. Vi uppmanar också Sveriges samtliga räddningstjänster att göra likadant.

MSB:s arbete med jämställdhet och jämlikhet

Uppmaning till Sveriges räddningstjänster – hissa flaggan för allas lika värde!

Publicerad: 29 juli 2020 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 09:47

Senast granskad: 29 juli 2020

Till toppen av sidan