Till innehåll på sidan
Nyhet
Publicerad: 27 april 2020 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 15:03

Dags att anmäla sig till konferensen Informationssäkerhet för offentlig sektor!

Från och med idag kan du som arbetar inom offentlig sektor anmäla dig till konferensen Informationssäkerhet för offentlig sektor som genomförs den 29-30 september på City Conference Center (Folkets hus) i Stockholm.

Temat för årets konferens är ”Säker och hållbar digitalisering”. Liksom tidigare år är konferensen avgiftsfri och vänder sig till kommuner, regioner, länsstyrelser och myndigheter. Trots rådande COVID-19-situation, planerar vi i första hand för en konferens enligt upplägg från tidigare år. Beroende på hur läget utvecklas under våren och sommaren måste vi dock vara beredda på att alternativt genomföra konferensen i form av en digital livesändning.

Programmet håller på att fastställas och olika potentiella lösningar för arrangemanget, baserat på hur hälsoläget kan se ut i september, undersöks just nu. Darja Isaksson generaldirektör på Vinnova och Ann-Marie Eklund Löwinder CISO och informationssäkerhetsexpert vid Internetstiftelsen kommer tala om digitalisering. Vi återkommer med kontinuerlig uppdaterad information under våren gällande konferensens program och upplägg.

Anmälan

En nyhet för i år är att det inte längre kommer vara ”först till kvarnen”-principen för biljetter utan en initial intresseanmälan och därefter en slutgiltig anmälan. 
Du är välkommen att anmäla dig i två steg:
1.     En öppen intresseanmälan till konferensen görs under perioden 27 april - 25 maj 2020.
2.     Slutlig anmälan görs mellan 8 juni – 1 juli 2020. Vid den tidpunkten kan deltagaren även välja parallella seminariespår för dag två.

Anmälan till Konferensen informationssäkerhet för offentlig sektor 2020
Vid frågor

Frågor om anmälan kan skickas till: msb@reachem.se 

Frågor om konferensens innehåll: konferensen@informationssakerhet.se

Om konferensen

Konferensen är ett samarrangemang mellan MSB, PTS, FRA, Säkerhetspolisen, Polismyndigheten, FMV och Försvarsmakten som årligen anordnats sedan 2010 och har varit fullbokad med ca 600 deltagare från offentlig sektor. Syftet med konferensen är att stärka samhällets cyber- och informationssäkerhet och målgruppen är personer inom offentlig sektor som är förtroendevalda eller anställda och arbetar med eller ansvarar för informationssäkerhet.

Publicerad: 27 april 2020 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 15:03

Senast granskad: 27 april 2020

Till toppen av sidan