Till innehåll på sidan
Nyhet
Publicerad: 12 september 2019 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 01:09

Ny mångfaldshandläggare

Ola Mårtensson är MSB:s nya handläggare med ansvar för jämställdhet och mångfald i räddningstjänsten. Han tillträder tjänsten den 16 september.

Som verksamhetsledare var Ola Mårtensson med från början när Brandskyddsföreningen och Sveriges Brandbefäl år 2007 startade Institutet för Räddningstjänstens Ledarskapsutveckling, IRL. Åren 2013-2019 drev han institutet som ett eget utvecklingsbolag.
Han är socionom, filosofimagister och utbildad deltidsbrandman, och har i mer än tjugo år utbildat räddningstjänstanställda i ledarskap och medarbetarskap.

– I mina utbildningsuppdrag har etik och moral, bland annat genusjargong, varit centrala ämnen, säger Ola Mårtensson som ser fram emot att börja jobbet på MSB.

– Det känns som pricken över i på min karriär. Jag är glad åt att få driva frågorna på den här arenan och att få ta tillvara mina erfarenheter och mitt engagemang.

Ola Mårtensson efterträder Erik Flink som är föräldraledig till i januari och då tillträder som utvecklingshandläggare för nationella förstärkningsresurser på MSB.

Publicerad: 12 september 2019 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 01:09

Senast granskad: 12 september 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan