Till innehåll på sidan

MSB lanserar ny WIS-app

Nu lanserar MSB en ny version av WIS mobilapp. Appen har nya funktioner som förbättrar och förenklar för alla att ta del av ny eller uppdaterad information.

I den nya appen kan du få push-notiser för all typ av information så att du enkelt kan se om det exempelvis kommit en ny anteckning i en favorityta eller när ny driftinformation för Rakel publicerats. Appen har ny grafik och förbättrade funktioner för bland annat nedladdningar av dokument och för att bifoga bilder från telefonen. Även inloggningen har blivit snabbare och smidigare med möjligheten att använda funktioner som Touch ID och Face ID.

Hämta appen

Du kan ladda ner WIS-appen gratis i Apple App Store och Google Play.

Ladda ner WIS-appen för iOS 
Ladda ner WIS-appen för Android 

Om WIS 

WIS är ett nationellt webbaserat informationssystem som underlättar för aktörer att dela information före, under och efter samhällsstörningar. Alla inblandade ska enkelt och effektivt kunna skapa sig en helhetsbild av läget, en samlad lägesbild, genom att aktivt dela information.

Läs mer om WIS

Nyheter i WIS mobilapp

  • Förenklad inloggning med Touch ID eller Face ID.
  • Utökade möjligheter att få push-notiser om nytt eller uppdaterat innehåll.
  • Smidigt meddelandeflöde, enklare och snabbare åtkomst till information som är av intresse.
  • Förbättrade funktioner för nedladdning av dokument och för att bifoga bilder från mobilkameran.
  • Ny förbättrad visning av Rakel driftinformation.

Senast granskad: 25 juni 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan