Till innehåll på sidan
Nyhet
Publicerad: 19 juni 2019 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 14:50

Stöd till dig som arbetar med samhällsviktig verksamhet och kontinuitetshantering

Den 19 juni lanseras en ny vägledning för identifiering av samhällsviktig verksamhet samt en verktygslåda för kontinuitetshantering. Det är ett stort och efterlängtat stöd till alla som behöver implementera kontinuitetshantering i sin verksamhet.

Verktygslådan innehåller en lathund, olika presentationer, faktablad, workshopupplägg, dokumentationsmallar och övrigt stödmaterial för arbetet.

Arbetet med att utveckla de nya stöden har haft ledorden – hjälp oss att hjälpa er! Materialet bygger helt på aktörernas egna behov och många representanter på alla samhällsnivåer har deltagit i arbetet: lokal, regional och nationell nivå.

- Vi vill minska tröskeln att börja arbeta med kontinuitetshantering. Ju fler som jobbar med detta desto mer motståndskraftigt blir samhället för olika typer av störningar, säger Ida Kullgren på MSB som driver projektet tillsammans med Alexandra Grundel.

Mötesplats Kontinuitetshantering i Karlstad i höst

Den 5 november 2019 bjuder vi in alla som vill inspireras av goda exempel och nätverka till en dag med seminarier och erfarenhetsutbyte.

Vägledning för identifiering av samhällsviktig verksamhet på webbsidan Samhällets funktionalitet

Kontinuitetshantering

Mötesplats kontinuitetshantering

Publicerad: 19 juni 2019 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 14:50

Senast granskad: 19 juni 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan