Till innehåll på sidan
Nyhet
Publicerad: 6 december 2019 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 01:00

MSB har flyttat till Tomteboda i Solna

MSB har en ny adress i Stockholm. I november flyttade myndigheten sitt Stockholmskontor från Fleminggatan på Kungsholmen till Tomteboda i Solna.
Jonas Norén är avdelningschef på MSB.

– De nya lokalerna är bättre anpassade för MSB:s behov då antalet medarbetare ökat och våra arbetsformer blivit mer moderna och aktivitetsbaserade, säger Jonas Norén, chef för avdelning för verksamhetsstöd på MSB.

I november gick flyttlasset från Kungsholmen till Solna. Numer hittar man MSB:s Stockholmskontor på Terminalvägen 14 i Solna.

– Det känns jättebra att vi nu har flyttat in i mer moderna och ändamålsenliga lokaler, som passar verksamhetens behov bättre, säger Jonas Norén, chef för avdelning för verksamhetsstöd på MSB.

MSB:s aktivitetsbaserade kontorsyta mäter 7 500 kvadratmeter och hyreskontraktet sträcker sig över sex år.

– De främsta anledningarna till att vi har flyttat är att vi, som jag nämnde, ska få mer ändamålsenliga lokaler men också en fördelaktigare ekonomi, säger Norén.

Kontaktuppgifter och besöksadresser till MSB:s kontor

Publicerad: 6 december 2019 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 01:00

Senast granskad: 6 december 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan