Till innehåll på sidan
Nyhet
Publicerad: 17 december 2019 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 01:52

Arbeten i Rakelnätet år 2020 – meddela evenemang och planerade händelser

Under år 2020 kommer MSB att göra flera förbättringsåtgärder i Rakelnätet. Detta kommer att påverka Rakels användare i olika grad.

Du som har ett ansvar för Rakel i din organisation, vänligen meddela Rakel kundstöd om ni har planerade händelser, exempelvis övningar, konserter och sportevenemang, och ange vilka datum och tider händelserna äger rum. På så sätt finns en större möjlighet för oss att se till att Rakels driftsäkerhet maximeras genom att i möjligaste mån till exempel planera in förbättringsåtgärder i Rakelnätet på andra tider.

Information om planerade händelser tas emot av Rakel kundstöd på e-postadress: kundstod.rakel@msb.se

Vid frågor välkommen att kontakta Rakel kundstöd eller er kundansvarig för Rakel.

Rakel kundstöd och kundansvariga för Rakel

Rakel

Rakel är ett digitalt radiokommunikationssystem som används av aktörer inom allmän ordning, säkerhet, hälsa och försvar. Med Rakel kan medarbetare med samhällsviktiga uppdrag kommunicera säkert och effektivt i vardag, kris och höjd beredskap. MSB ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av Rakel i dialog med användarna.

Rakel

Publicerad: 17 december 2019 , [Missing text '/pagetypes/nescardpage/atFull' for 'Swedish'] 01:52

Senast granskad: 17 december 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan