Till innehåll på sidan

Save the date - NIS-konferensen 2023

Ett unikt tillfälle för dig som är ansvarig för NIS-frågor att få information om det nya direktivet och andra relaterade frågor. Vi utbyter kunskap och möter tillsynsmyndigheterna. Välkommen till NIS-konferensen!

Detaljer

Målgrupp

Konferensen riktar sig till leverantörer av samhällsviktiga och digitala tjänster inom privat- och offentlig sektor som omfattas eller kommer att omfattas av NIS-regleringen.

Kostnad

Kostnadsfri.

2023 års NIS-konferens är den tredje i ordningen och kommer till stor del att ägnas åt NIS 2. Det nya direktivet innehåller många nyheter och som deltagare på konferensen får du möjlighet att fördjupa dig i den nya regleringen. Sveriges främsta experter på NIS kommer att finnas på plats.

Tidigare upplagor av konferensen har varje gång lockat drygt 650 deltagare. Nästa omgång av konferensen kommer att äga rum den 10 maj 2023 på Clarion Sign i Stockholm. Möjlighet finns även att delta på distans.

Konferensen riktar sig till dig som arbetar i en organisation som berörs av NIS-regleringen. Konferensen ska bidra till ökad kunskap och samverkan mellan NIS-leverantörer och tillsynsmyndigheter som omfattas av NIS-regleringen.

I programmet kommer aktuella talare inom området informations- och cybersäkerhet att medverka.

Ett axplock från programmet:

  • Nyheter i NIS 2
  • Ingångsvärden för den svenska NIS-utredningen
  • Erfarenheter från faktiska incidenter

Programmet kommer att publiceras under våren 2023.

Kontakt

Vid frågor gällande anmälan, konferensens upplägg eller innehåll vänligen kontakta niskonferens@msb.se.

Vill du veta mer om NIS?

Omfattas du inte av NIS-regleringen eller/och vill veta mer? 

NIS-direktivet

Finansiering

MSB har fått finansiering från EU-organet HaDEA (European Health and Digital Executive Agency), för att under åren 2021, 2022, 2023 bland annat genomföra en konferens för de aktörer inom privat- och offentlig sektor som omfattas av NIS-direktivet.  

Tillfällen

Anmälan stängd
Ort: Stockholm
Lokal: Clarion Sign
Klockan: 09:00
Längd: 1 dag

Senast granskad: 13 december 2022

Till toppen av sidan