Till innehåll på sidan

Konferens om kärnenergiberedskap och RN-relaterade olyckor

MSB bjuder in samtliga länsstyrelser och berörd personal i kommunerna i landet till en ny konferens om kärnenergiberedskap och RN-relaterade olyckor.

Detaljer

Målgrupp

För dig som arbetar som beredskapshandläggare för kärnenergiberedskap, presumtiva räddningsledare, saneringsledare samt mätledare. 

Kostnad

Kostnadsfritt. Två luncher, en middag samt fika ingår.

I mars 2023 höll MSB en pilotkonferens i syfte att gemensamt beskriva behov av nätverk och tillskapande av ett eller flera forum för er som arbetar med kärnenergiberedskap/RN-frågor. Resultaten från konferensen var många och tydliga och efterföljande enkät visade tydlig hur uppskattat detta initiativ var. Därför vill MSB nu formalisera konferensen som en återkommande möjlighet för er att träffa era gelikar från övriga landet.

Syftet med denna konferens är att stärka nätverkandet i landet samt att alla aktörer ska få chans att lyssna på intressanta föreläsningar och samarbeta i workshopform med sina kollegor över landet. Ett annat syfte är att utöka deltagandet med de som ska arbeta som mätledare vid en händelse, ett av de önskemål som framkom under pilotkonferensen i mars.

Upplägget för de två dagarna kommer likna den konferens som hölls i mars, det vill säga en dag med föreläsningar och frågor, gemensam middag, följt av en dag med workshop och diskussion. Detaljerad dagordning kommer att publiceras här senare i höst.

Tillfällen

Sista anmälningsdag: 24 november 2023
Ort: Stockholm
Lokal: Klara konferens
Klockan: 11:00
Antal platser: 80
Platser kvar: 59
Längd: Två dagar
  • Konferens om kärnenergiberedskap

    Genom att du anmäler dig samtycker du till att MSB behandlar dina personuppgifter.

    Så här behandlar MSB personuppgifter

Senast granskad: 19 september 2023

Till toppen av sidan