Till innehåll på sidan

Tillfällen

Sista anmälningsdag: 8 november 2021
Ort: Digitalt
Lokal: Digitalt
Klockan: 09:00
Antal platser: 200
Platser kvar: 155
Längd: 2 dagar
  • Nationell konferens för oljeskadeskydd 2021

    Genom att du anmäler dig samtycker du till att MSB behandlar dina personuppgifter.

    Så här behandlar MSB personuppgifter

Nationell konferens för oljeskadeskydd 2021

Nationell samverkansgrupp för oljeskadeskydd (NSO) genomför årets konferens den 24-25 november 2021. Kustbevakningen är värdmyndighet för årets konferens.

Detaljer

Förkunskaper

Offentliga, privata och frivilliga aktörer med en roll före, under eller efter en händelse med oljeutsläpp till sjöss. Särskilt prioriterad målgrupp är personal från kustkommuner och länsstyrelser med fokus på miljö, säkerhet och räddningstjänst.

Kostnad

Konferensen är kostnadsfri.

Konferensen har genomförts årligen sedan 2012 och är en viktig del av NSO:s samordning av området. Till konferensen inbjuds alla berörda aktörer, oavsett om det är en kommun, ett privat företag, en frivilligorganisation eller en myndighet som har en roll före, under eller efter en händelse med utsläpp av olja till sjöss och på strand. Syftet med konferensen är att få en aktuell helhetsbild av utvecklingen och utmaningar samt att föra en strategisk dialog om framtida prioriteringar.

Årets konferens kommer antingen genomföras helt digitalt eller som en hybridvariant med möjlighet till antingen digital eller fysisk närvaro. Vilket det blir beror på pandemins utveckling och beslutas i slutet av september.

Årets program är inte fastställt än men kommer att publiceras här så snart det är klart. Välkommen att bidra med förslag eller önskemål till programmet!

Kontakt

Jelena Savic, jelena.savic@kustbevakningen.se

Sonja Dobo, sonja.dobo@msb.se

Ulf Cervinus, ulf.cervinus@msb.se

Senast granskad: 23 maj 2021

Till toppen av sidan