Till innehåll på sidan

Tillfällen

Sista anmälningsdag: 8 november 2021
Ort: Online
Lokal: Online
Klockan: 08:00
Antal platser: 1000
Platser kvar: 896
 • Hantering av personuppgifter

  Samtycke till att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) hanterar dina personuppgifter i samband med eventet. Informationen samlas in av MSB i syfte att administrera workshopen samt för informationsutskick via e-post före och efter workshopen.

  MSB är personuppgiftsansvarig, organisationsnummer 202100-5984, 651 81 Karlstad. Samtycket är giltigt från anmälningsdagen till och med 31 december 2020. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta registrator@msb.se. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

  Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt personuppgiftsombud/dataskyddsombud på telefon 010-240 240.

  Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

  Personuppgifter i allmänna handlingar hos MSB kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen till den som begär det.

   

Mötesplats kontinuitetshantering

Förra året var det digitala vår plan B – i år är det vår plan A!

OBS! Endast anmälan för mer information

Om du gör en anmälan på den här sidan anmäler du dig endast till att ta emot mer information om Mötesplats kontinuitetshantering. Det är alltså inte en anmälan till själva eventet.

Anmälan till Mötesplats kontinuitetshantering kommer att öppna i augusti.

Den 11 november genomförs Mötesplats kontinuitetshantering digitalt med ett program som erbjuder något för alla – oavsett kunskapsnivå. Årets mötesplats kommer också att öka möjligheterna till nätverkande.

Här kan du läsa mer om förra årets mötesplats

På sidan om förra årets mötesplats hittar du några av de programpunkter och filmer som visades, till exempel hur arbetet med kontinuitetshantering och informationssäkerhet kan samordnas, eller varför cyberrelaterade risker är viktigt att beakta i kontinuitetsarbetet. Håll utkik på vår webbplats för mer information eller anmäl dig här för att få informationen rakt i din inkorg!

Läs mer på www.msb.se/kontinuitetshantering

Senast granskad: 19 mars 2021

Till toppen av sidan