Till innehåll på sidan

Tillfällen

Sista anmälningsdag: 30 april 2021
Ort: Digitalt
Klockan: 09:00
Antal platser: 2000
Längd: 1 dag

Rakeldagen 2021

MSB bjuder in till digitala Rakeldagen, ett evenemang som handlar om säker kommunikation, metodik och sambandsfrågor inom samhällsviktig verksamhet.

Detaljer

Målgrupp

Rakeldagen riktar sig till dig som är sambandsansvarig, beredskapsansvarig eller säkerhetsansvarig inom stat, region eller kommun. Vi välkomnar även dig som arbetar med inköp eller förvaltning av kommunikationsutrustning och kommunikationstjänster eller arbetar med utbildning och övning inom området samhällsskydd och beredskap.

Kontakt

Årets tema – Rakel in i framtiden

Dagens Rakel är och kommer att vara ett viktigt kommunikationsverktyg för aktörer inom samhällsviktig verksamhet under lång tid framöver.

Parallellt med arbetet om nästa generations Rakel fortsätter MSB att utveckla och investera i dagens Rakel. Många av seminarierna på Rakeldagen kommer att knyta an till temat. Både nutiden och framtiden står i fokus. 

Årets Rakeldag blir digital. Det blir annorlunda, men lika bra. Du kan fortfarande i digital form nätverka med andra och ta del av den senaste tekniken från Rakels leverantörer.

Anmälan öppnar i början av 2021

Vi återkommer med program och anmälningsinformation längre fram men reservera gärna datumet den 5 maj i kalendern redan nu.

Håll dig uppdaterad i Nytt från Rakel

Få de senaste nyheterna om Rakel och Rakeldagen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev "Nytt från Rakel".

Prenumerera på Nytt från Rakel

Har du önskemål på temat Rakel in i framtiden?

Finns det något på temat "Rakel in i framtiden" som du är nyfiken på att höra mer om på Rakeldagen så e-posta gärna till: rakeldagen@msb.se

Två pratbubblor som bildar en logotyp där det står Rakeldagen 2021
Två pratbubblor som bildar en logotyp där det står Rakeldagen 2021

Rakel

Rakel är ett digitalt radiokommunikationssystem som används av aktörer inom allmän ordning, säkerhet, hälsa och försvar. Med Rakel kan medarbetare med samhällsviktiga uppdrag kommunicera säkert och effektivt i vardag, kris och höjd beredskap. MSB ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av Rakel i dialog med användarna.

Rakel

Senast granskad: 16 december 2020

Till toppen av sidan