Till innehåll på sidan

Presentation av nya föreskrifter om innehåll och struktur i kommunala handlingsprogram enligt lagen om skydd mot olyckor (LSO)

Välkomna till MSB:s informationstillfälle om nya föreskrifter om innehåll och struktur i kommunala handlingsprogram enligt lagen om skydd mot olyckor (LSO).

Detaljer

Målgrupp

Informationstillfällena riktar sig till anställda i kommunerna som tar fram och hanterar kommunala handlingsprogram enligt LSO.

MSB arbetar med att färdigställa föreskrifter och allmänna råd om innehåll och struktur i kommunala handlingsprogram, och har under våren 2021 haft förslag till sådan styrning ute på remiss. En stödjande, tillhörande handbok har också remitterats. Nu bjuder vi in till en presentation av de slutliga föreskrifterna. Slutliga föreskrifter och tillhörande stöd kommer att beslutas i slutet av maj alternativt i början av juni.

Informationsträffarna kommer att inledas med en presentation av regleringen och med möjlighet att ställa frågor. Anmäl dig till ett av tillfällena. Information om uppkopplingsuppgifter kommer att skickas till den e-postadress du angav vid anmälan efter att anmälan har stängts.

Välkommen!

Presentation beslutade föreskrifter handlingsprogram

Tillfällen

Anmälan stängd
Ort: Digitalt
Lokal: Digitalt
Klockan: 13:00
Antal platser: 150
Längd: 3 timmar
Anmälan stängd
Ort: Digitalt
Lokal: Digitalt
Klockan: 13:00
Antal platser: 150
Längd: 3 timmar

Senast granskad: 7 maj 2021

Till toppen av sidan