Till innehåll på sidan

Save the date: Den 4 november hålls Mötesplats Kontinuitetshantering

Tillfällen

Sista anmälningsdag: 18 oktober 2020
Ort: Online
Klockan: 08:00
Antal platser: 300
Platser kvar: 247
 • Save the date: Den 4 november hålls Mötesplats Kontinuitetshantering

  Hantering av personuppgifter

  Samtycke till att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) hanterar dina personuppgifter i samband med eventet. Informationen samlas in av MSB i syfte att administrera workshopen samt för informationsutskick via e-post före och efter konferensen.

  MSB är personuppgiftsansvarig, organisationsnummer 202100-5984, 651 81 Karlstad. Samtycket är giltigt från anmälningsdagen till och med 31 december 2020. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta registrator@msb.se. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

  Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt personuppgiftsombud/dataskyddsombud på telefon 010-240 240.

  Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

  Personuppgifter i allmänna handlingar hos MSB kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen till den som begär det.

Missade du förra årets mötesplats om kontinuitetshantering? Nu kommer en ny chans!

Den 4 november kommer du att få möjlighet att inspireras och ta del av goda exempel och praktiska tips från både privata företag, myndigheter och andra offentliga organisationer.

Då vi inte kan förutse hur rekommendationerna för större sammankomster kommer att se ut i november planerar MSB för att genomföra mötesplatsen digitalt.

Det kommer att finnas möjlighet till interaktivitet och att ställa frågor.

Vill du tipsa om ett ämne till mötesplatsen?

Är du intresserad av ett särskilt ämne, vet du någon som skulle kunna passa som föreläsare eller en organisation som har ett intressant arbete? Då får du gärna tipsa oss via mejl.

Skicka mejl till kontinuitetshantering@msb.se.

Anmäl dig att ta del av information

Det går inte att anmäla sig till mötesplatsen ännu – men du kan anmäla dig till att få information om när anmälan öppnar och när programmet släpps. 

Ny webbutbildning i september

I september lanserar MSB en webbutbildning om kontinuitetshantering, prenumerera gärna på MSB:s nyhetsbrev för att få information om när den släpps.

Anmäl dig till MSB:s nyhetsbrev

Vad är kontinuitetshantering

Kontinuitetshantering handlar om att planera för att upprätthålla sin verksamhet på en tolerabel nivå, oavsett vilken störning den utsätts för, till exempel när personalen inte kommer till jobbet, lokalerna inte går att använda, leveranser av viktiga varor och tjänster inte når oss eller vi drabbas av ett strömavbrott.

Mer om kontinuitetshantering

Senast granskad: 23 juni 2020

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan