Till innehåll på sidan

Skogsbrand 2020

Tillfällen

Sista anmälningsdag: 10 september 2020
Ort: Frösön
Lokal: Frösön Park Hotel
Antal platser: 150
En nordisk konferens och mötesplats som riktar sig till räddningstjänster, kommuner, länsstyrelser, skogsbolag, skogsentreprenörer, skogsstyrelsen samt övriga myndigheter och aktörer i norden som kan bli berörda av skogsbränder och effekterna av dessa. Skogsbrand 2020 arrangeras av Räddningstjänsten Jämtland i samarbete med MSB.

Detaljer

Målgrupp

Konferensen riktar sig till räddningstjänster, kommuner, länsstyrelser, skogsbolag, skogsentreprenörer, skogsstyrelsen samt övriga myndigheter och aktörer i de nordiska länderna som kan bli berörda av skogsbränder och effekterna av dessa.

Kostnad

Deltagaravgift: 3.650 kronor exkl moms.
I priset ingår konferens 2 dagar, kaffe, lunch båda dagarna samt mingel och konferensmiddag första konferensdagen.

Skogsbrand 2020 är framflyttad, nytt datum 15-16 september

Skogsbrand 2020 som skulle genomföras 24-25 mars i Östersund är framflyttad med anledning av utbredningen av coronasviruset, Covid-19. Konferensen och utställningen planeras istället att genomföras 15-16 september 2020.

Mer information meddelas på skogsbrand2020.se
De omfattande skogsbränderna som drabbade Sverige sommaren 2018 medförde inte bara enorma materialskador på skogen utan påverkade även stora områden och dess invånare. MSB uppskattade att omkring 25000 hektar skog brann - det är en yta lika stor som 35 700 fotbollsplaner.

Vi vill att du ska få en bättre bild av vad som kan hända och vad som förväntas av dig som arbetar och hanterar dessa frågor. Hur kan du göra för att förebygga och minska risken för brandskador på skogen?

Senast granskad: 24 februari 2020

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan