Till innehåll på sidan

Tillfällen

Anmälan stängd
Ort: Stockholm
Lokal: Finlandshuset, Sibeliussalen, Snickarbacken 4
Klockan: 09:00
Antal platser: 80
Platser kvar: 80

SGSI användarforum och re-ackreditering

Välkommen till SGSI användarforum och den obligatoriska årliga re-ackrediteringen för SGSI-anslutna.

Detaljer

Målgrupp

Kontaktpersoner för SGSI.

Kontakt

Kirsi Ahonen
010-240 4020

Forumet ger deltagarna möjlighet att ta del av nyheter om SGSI (Swedish Government Secure Intranet) och att nätverka med kontaktpersoner från andra anslutna organisationer.

Under dagen gör MSB den årliga re-ackrediteringen av SGSI-anslutna. Det är därför viktigt att du som är ansvarig för er re-ackreditering tar med:

  • re-ackrediteringsunderlaget för er organisation
  • giltig id-handling.

Re-ackrediteringen syftar till att se över uppdaterade underlag för ackreditering och eventuella förändringar som kan påverka ackrediteringen. I samband med re-ackrediteringen presenteras även nyheter och uppdateringar inom området. 

Inbjudan till kontaktpersoner

Inbjudan har skickats med e-post till kontaktpersoner för SGSI. Anmälan sker i webbformuläret senast den 20 januari. Varje organisation har plats för två deltagare.

Medtag giltig legitimation inför registreringen. Om du har frågor om dagen eller måste avanmäla dig, vänligen kontakta Kirsi Ahonen.

SGSI

SGSI (Swedish Government Secure Intranet) är ett intranät, skiljt från internet, för säker och krypterad kommunikation mellan användare i Sverige och i Europa.

SGSI

Senast granskad: 12 december 2019

Till toppen av sidan