Till innehåll på sidan

Seminarium: Utveckling av gemensamma ledningssystem inom kommunal räddningstjänst

Tillfällen

Anmälan stängd
Ort: Stockholm
Lokal: Svea konferens & matsal, Holländargatan 10
Antal platser: 60
Längd: 6,5 timmar
Vilka krav kommer att ställas på räddningstjänstens gemensamma systemledning? Hur kan vi öka samverkan för att bättre möta stora händelser i framtiden?

Detaljer

Målgrupp

Målgruppen för seminariets deltagare är de som leder och arbetar konkret med utvecklingen av ledningssystem för kommunal räddningstjänst.

Kostnad

1 100 kronor ex moms. (Inkluderar fika-lunch-fika).

Runt om i landet driver räddningstjänster utvecklingsaktiviteter. SOS Alarm deltar aktivt genom utvecklingsprojekt och dialoger i flera av dessa för att utveckla sitt stöd till räddningstjänsten. MSB utvecklar ett enhetligt ledningssystem för kommunal räddningstjänst och nya räddningsledningsutbildningar.

Utvecklingen i dessa parallella aktiviteter har kommit olika långt. Vi tror det finns anledning att dela tankar och idéer om olika lösningar med varandra. MSB och SOS Alarm bjuder därför in till ett seminarium kring utveckling av ledningssystem inom kommunal räddningstjänst.

Inbjudan till seminariet utveckling av gemensamma ledningssystem inom kommunal räddningstjänst räddningstjänst

Senast granskad: 14 januari 2020

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan