Till innehåll på sidan

Skadeplats 2019

Tillfälle

Datum
24 sep - 26 sep
Tid
00:00
Ort
Uppsala
Lokal
Uppsala konsert & kongress + Viktoria Hotell & Konferens
Ämne
Räddningstjänst
MSB arrangerar konferensen Skadeplats tillsammans med Föreningen Sveriges Brandbefäl (SBB), Uppsala brandförsvar och Brandskyddsföreningen. Liksom förra året fokuserar mötet på erfarenhetsåterföring, nätverksträffar får en framskjuten plats i programmet och vi presenterar ett rikt seminarieprogram!

Konferensen pågår 24-26 september på Uppsala konsert & kongress samt övningsfältet Viktoria. 

Det är genom att mötas, nätverka och dela med oss av kunskap som vi kan röra oss framåt och utvecklas. Det är ni deltagare som har kunskapen och erfarenheten, och vi vill med Skadeplats skapa bästa möjliga forum för er att mötas och dela med er till varandra.

Medarbetare från MSB leder flera av de populära tematräffar som inleder konferensens första dag. De är anpassade efter önskemålen från förra året, med större valfrihet.

I seminarieprogrammet håller MSB följande programpunkter:

Onsdag

9:40-10:00 Om samband vid stor insats

Urban Rönnqvist som är kundansvarig för Rakel berättar.

10.45-11.15 Vad händer nu med de statliga utredningarna?

Erik Flink och Sandra Danielsson berättar vad som händer efter ”Räddningstjänstutredningen” och ”Skogsbrandsutredningen”. Och hur slutsatserna från utredningarna redan har börjat omsättas i praktiken.

Besök oss även i vår utställningsmonter!

Läs mer om konferensen på brandskyddsforeningen.se

Senast granskad: 18 juni 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan