Till innehåll på sidan

Rakeldagen 2019

Tillfälle

Datum
12 nov
Tid
09:00 - 17:00
Ort
Stockholm
Lokal
Kistamässan
Ämne
Rakel, Säkra kommunikationer
Rakeldagen - en dag om samhällsviktig kommunikation, hålls den 12 november 2019 på Kistamässan.

Om Rakeldagen

På Rakeldagen kan du lyssna på intressanta talare, ta del av utrustning och tjänster som erbjuds av olika leverantörer och träffa andra som arbetar med sambandsfrågor, säkerhet och kommunikation inom samhällsviktig verksamhet. Rakeldagen riktar sig främst till dig som arbetar med säkerhetsfrågor, beredskap och samband inom samhällsviktig verksamhet.

Årets tema: Krisen kräver kunskap

Samverkan blir mer och mer viktigt för att hantera samhällsstörningar. Det räcker inte längre att bara kunna sin bit i det stora pusslet. Vi behöver gemensam metodik, teknik, utbildning och övning för att vara framgångsrika. Krisen kräver kunskap inom många olika områden och förmåga att samverka aktörer emellan. Rakeldagen ger er mer kunskap om både bitarna och helheten.

Under dagen kommer många seminarier att knyta an till temat, men du kommer också att få ta del av praktiska tips och goda exempel från olika organisationer. Rakeldagen är också ett utmärkt tillfälle att dela erfarenheter med andra och ta del av den senaste tekniska utrustningen och tjänster från olika leverantörer i utställningen.

Inspirationstalare

En av alla fantastiska talare på Rakeldagen i år är äventyrskan Renata Chlumska. Vi hoppas hon kan inspirera er alla till ytterligare stordåd i era verksamheter.

Kvällsmingel

Kvällsminglet är tillbaka 17.00-18.00, efter sista programpunkten. MSB bjuder på något alkoholfritt att dricka och något tilltugg. Passa på att mingla och se det ni inte hunnit med i utställningen.

Anmälan till Rakeldagen för besökare

Besökare till Rakeldagen kommer kunna anmäla sig i augusti månad. Mer information kommer.

Anmälan till Rakeldagen för utställare

Utställaranmälansajten öppnar på torsdag den 16 maj klockan 13.00 för de som vill ställa ut på Rakeldagen.

Information för utställare på Rakeldagen 2019

Frågor om anmälan och logi

msb@reachem.se

Frågor om Rakeldagen

rakeldagen@msb.se

Håll dig uppdaterad om nyheter inför Rakeldagen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev "Nytt från Rakel"

  • Nytt från Rakel

    Här kan du prenumerera på Nytt från Rakel, med nyheter och aktuell information om Rakel. Nytt från Rakel skickas ut cirka en gång i månaden.

Följ Rakeldagen på Twitter

#Rakeldagen

Logotyp pratbubbla text Rakeldagen 2019

Senast granskad: 17 juni 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan