Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Studiemedel för Skydd mot olyckor

Tipsa om artikeln
Utbildningen är studiemedelberättigad. Via Centrala studiestödsnämnden (CSN) kan du söka studiemedel.
Utbildningen är avgiftsfri men du bekostar själv ditt boende, mat och kurslitteratur. Om du blir antagen till utbildningen kan du söka studiemedel från Centrala studiestödsnämnden (CSN).

Ansökan om studiemedel hos CSN

När du ansöker om studiemedel hos CSN tänk på att utbildningen Skydd mot olyckor (SMO) är en eftergymnasial utbildning, där kravet är att samtliga 20 veckor/termin ska vara avklarade och godkända för att få beviljat studiemedel från CSN.

Vi rekommenderar att du som startar din utbildning på höstterminen söker för ett läsår (två terminer) i taget! Då beviljas du studiemedel för hela året.  Vi rekommenderar att du som startar din utbildning på vårterminen söker studiemedel för en termin till att börja med, och inför höstterminen söker du för ett läsår - termin två och tre.

 
Publicerad: 2009-10-22 kl. 15:07 | Senast granskad:2015-03-26 kl. 13:15