Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Om utbildningen skorstensfejartekniker på distans med närträffar

Tipsa om artikeln
Vidareutbildningen till skorstensfejartekniker med inriktning på brandskydd, miljö och energi omfattar två gånger 20 veckor på halvfart dagtid - ett års studier som ger dig den karriärstege du behöver.

Utbildningen ger kompetens för mer avancerade uppgifter, exempelvis behörighet att utföra brandskyddskontroll. För att söka till utbildningen krävs minst tre års erfarenhet i yrket som skorstensfejare. 

Utbildningen, som sker på distans med närträffar i Rosersberg, har anpassats så att du som studerande kan kombinera dina studier med exempelvis arbete på deltid.  

Utbildningen kan finansieras med studiemedel. Efter att ha genomgått utbildningen med godkänt resultat, erhåller du en examen som skorstensfejartekniker.

Publicerad: 2009-11-12 kl. 12:21

Nytt från Skorstensfejarutbildningen
2016-12-08 kl. 12:00
 
 
2016-12-08 kl. 11:04
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11