Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

LIA - handledarinformation

Tipsa om artikeln
Här finns information för dig som är LIA-handledare för en studerande från skorstensfejarutbildningen. Här kan du ta del av information och dokument som du behöver i din roll som LIA-handledare.

Denna handledarsida består av tre olika underrubriker och nedan finns en kort beskrivning om vad du finner under de olika rubrikerna.

Aktuellt

Under rubriken aktuellt presenterar utbildningen nyheter och information till handledare. Det kan till exempel handla om påminnelser att skicka in måldokument och annat som berör LIA-perioderna.

Information

Under rubriken information kan du läsa presentationer av grund- respektive vidareutbildningen och få förståelse för utbildningarnas upplägg.

Dokument

Under rubriken dokument finns aktuella måldokument tillsammans med instruktioner om hur dokumenten ska hanteras, hur de ska fyllas i och hur och när de ska skickas in.

Tips!

Här kan du ta del av Skolverkets handledarutbildning (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Publicerad: 2016-08-11 kl. 13:34 | Senast granskad:2019-03-20 kl. 10:49

Nytt från Skorstensfejarutbildningen
2016-12-08 kl. 12:00
 
 
2016-12-08 kl. 11:04
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11