Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Sekretessmarkerade personuppgifter

Tipsa om artikeln
Här finner du information om hur MSB hanterar personer som har sekretessmarkerade personuppgifter.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB:s, hantering av skyddade personuppgifter:

I de fall MSB får uppgift om att en person har en sekretessmarkering ska MSB bevaka den enskildes intresse av att de skyddade personuppgifterna inte lämnas ut till obehöriga. Om uppgifterna lämnas in direkt av någon enskild så har inte MSB kännedom om eventuell sekretessmarkering. I sådant fall är det viktigt att den enskilde lämnar besked om detta i särskild ordning. MSB använder vid posthantering Skatteverkets postförmedling (förmedlingsuppdrag). Om du har frågor om skyddade personuppgifter kan du kontakta MSB:s Rättsenhet.

 

Om du har sekretessmarkerade personuppgifter ska du innan du loggar in och ansöker kontakta antagningsfunktionen antingen via utbildning@msb.se eller via växeln 010-240240 och fråga efter antagningningen.

Publicerad: 2017-03-06 kl. 08:46
Kontakt:
No such user