Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Genomförande av utbildningen Räddningsinsats

Tipsa om artikeln

Kurstider hösten 2017

Aktuella kurstider för hösten 2017

Ytterligare en kurs 2017

För att möta det stora behovet av platser på utbildningen Räddningsinsats har MSB beslutat att genomföra ytterligare en kurs under hösten 2017. Information om kursen har skickats ut till samtliga räddningstjänster.

Kursen är under upphandling varför det i nuläget inte går att säga på vilken ort kursen kommer att genomföras, men det är Stockholms län som är förutsättningen i upphandlingen. Besked om genomförare meddelas när upphandlingen är avslutad.

Vid frågor kontakta utbildning@msb.se

Utbildningen Räddningsinsats avslutas i december 2017, därefter startar den nya utbildningen Grib, grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap     

 

Intyg

Intyg för rök- och kemdykning

Intyg på genomförd preparandkurs

 

Kurslitteratur

Denna förteckning ska ses som en rekommendation över kurslitteratur vid utbildningen Räddningsinsats. Ytterligare information lämnas i det välkomstbrev som respektive kursgenomförare sänder till den studerande före utbildningen.

Läs mer om rekommenderad kurslitteratur för utbildningen Räddningsinsats.

Publicerad: 2013-08-14 kl. 10:13 | Senast granskad:2017-01-30 kl. 10:07