Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Handledarutbildning för handledare i den lokala delen av Grib

Tipsa om artikeln
MSB erbjuder en handledarutbildning för de som ska handleda de studerande under den lokala delen av Grib, Delkurs B - Praktik i räddningstjänst. Utbildningen består av en webbaserad del och en närträff. Närträffar planeras under våren och hösten 2018 och är spridda över landet.

Innehåll

Utbildningen består av en webbaserad del och en närträff. Den webbaserade delen innehåller stöd till handledaren i form av utbildningsmaterial och underlag att handleda de studerande. Webbsidan kan användas under hela praktikperioden.

Webbaserad del

Länk till den webbaserade delen av handledarutbildningen

Närträff

Under närträffen fokuserar vi på vad delkurs B - Praktik i räddningstjänst kommer att innebära för dig som handledare. Du kommer att få praktiska tips som hjälper dig i din roll som handledare. Under dagen varvas föreläsningar med övningar och diskussioner.

Närträffar planeras att genomföras under både våren och hösten 2018 och träffarna är spridda över landet. Webbanmälan öppnar när datumen är fastställda.

Publicerad: 2017-09-18 kl. 07:00 | Senast granskad:2018-02-07 kl. 13:57