Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Utbildningar inom övning

Tipsa om artikeln

Lokal övningsledare: Att förbereda och leda egen organisations deltagande i samverkansövningar

Kursen ska bland annat skapa kompetens hos deltagarna för att kunna förbereda, leda och utvärdera egen organisations deltagande i en samverkansövning på lokal, på regional och på nationell nivå.
 

Övningsplaneringsutbildning 1: Planera och genomföra seminarieövningar

Kursen syftar till att ge deltagarna grundläggande kompetens för att kunna verka som övningsledare och/eller resursperson vid övningsplanering, genomförande av seminarieövningar på lokal, regional och nationell nivå.
 

Övningsplaneringsutbildning 2: Planera och genomföra simuleringsövningar

Kursen syftar till att ge deltagarna kompetens för att kunna verka som övningsledare och/eller resursperson vid övningsplanering, genomförande av simuleringsövningar med motspel och fältmoment på lokal, regional och nationell nivå.
 
Publicerad: 2011-11-08 kl. 11:19 | Senast granskad:2015-07-01 kl. 09:58