Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

På Sandö finns ett två kilometer långt elljusspår i kuperad terräng

Fritidsaktiviteter

Tipsa om artikeln
Vi vill att din tid på Sandö ska bli så utvecklande och trivsam som möjligt. När du studerar på Sandö har du tillgång till lokaler för träning och rekreation samt en mängd aktiviteter.

På Sandö hittar du en idrottshall för till exempel badminton, innebandy eller volleyboll. Här finns även ett välutrustat gym och ett nybyggt utegym. Fotbollsplan och elljusspår finns på området

Det finns även möjlighet att låna utrustning för olika uteaktiviteter som mountainbikes, kajaker, rollerblades eller fiskeutrustning.

I biblioteket kan du låna böcker, tidningar och media eller utnyttja någon av datorerna med fri bredbandsuppkoppling samt trådlöst nätverk.

Ligger vackert i Ångermanälven

Sandö ligger vackert mitt i Ångermanälven nära världsarvet Höga Kusten med stora möjligheter till friluftsliv och naturnära upplevelser sommar som vintertid. Strosa runt Sandös vackra naturstig eller vandra till någon av regionens spektakulära utsiktspunkter. Åk skidor i de närliggande slalombackarna eller skridskor på älven. Föredrar du skidbackar i världsklass ligger Åreskutan inom räckhåll.

  
Närmaste städer är Kramfors och Härnösand med vanligt förekommande serviceutbud. 

Publicerad: 2009-10-28 kl. 15:32 | Senast granskad:2016-09-28 kl. 14:12
Kontakt: