Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Sandö är en ö i Ångermanälven intill Sandöbrons ena landfäste. Sandö ligger cirka tio kilometer söder om Kramfors.

Sandö

Tipsa om artikeln
Sandö är naturskönt belägen mitt i Ångermanälven, alldeles vid Sandöbron. Närmaste stad är Kramfors, cirka tio kilometer uppströms älven.
På Sandö erbjuder vi bland annat den två-åriga utbildningen Skydd mot olyckor (SMO), Räddningsinsats för blivande deltidsbrandmän, Räddningsledare A, Räddningsledning B och Tillsyn A och B.

Bygger på den studerandes ansvar

Utbildningarna är utformade så att den studerandes ansvar och medverkan ställs i centrum, det innebär att det ställs stora krav på dig som studerar och på din studerandeaktivitet. På Sandö finns Centrum för lärande och media (CLM) som arbetar med it-relaterad pedagogik och distansanpassningar av både Sandös och Revinges utbildningar.
 
På Sandö finns även Räddningsgymnasiet och Folke Bernadotte Akademin, som MSB Sandö har ett nära samarbete med.
 
Välkommen till Sandö!
Publicerad: 2009-10-27 kl. 12:42 | Senast granskad:2014-09-04 kl. 11:32
Kontakt:
No such user