Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Bibliotek Rosersberg

Tipsa om artikeln
Längst upp under takåsarna på Mästargården I Rosersberg finns ett nytt och modernt bibliotek som invigdes hösten 2009.
I biblioteket finner du tidningar och tidskrifter, facklitteratur, skönlitteratur och videofilmer. Biblioteket är utrustat med datorer och möjlighet till utskrifter och kopiering.

Öppettider

Biblioteket hittar du längst upp i Mästargården och är öppet för våra studerande måndag-fredag klockan 07.00-22.00, lördag-söndag
08.00-18.00. Du får mer information vid kursstart.
 
Biblioteket delar personal med MSB Sandö och är därför bemannad på orgelbundna tider. Behöver du hjälp eller vägledning kan du alltid vända dig till Jenny Idman Centervik.

Digital bibliotekskatalog

Via MSB:s digitala bibliotekskatalog för Rosersberg kan du även söka efter alla titlar som finns i biblioteken vid våra olika verksamhetsställen i Sverige.
 
Till bibliotekskatalogen
 
Publicerad: 2009-11-27 kl. 15:33 | Senast granskad:2014-09-04 kl. 12:39
Kontakt:
Jenny Idman Centervik Jenny.IdmanCentervik@msb.se