Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Studerande berättar om påbyggnadsutbildning för brandingenjörer

Tipsa om artikeln

Nya filmer där tidigare studeranden berättar

Här kan du se nya filmer där tidigare studeranden från Påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer berättar om sina erfarenheter om utbildningen och vilka yrken och arbetsuppgifter de har inom räddningstjänsten.

Intervjuer med studeranden från Påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer


Agnes Broholm

"RUB stänger inte några dörrar, det öppnar snarare nya" 

Agnes Broholm visste redan vid studierna till brandingenjör på Lunds tekniska högskola att hon ville jobba inom räddningstjänst och var därför inställd från början på att läsa RUB-utbildningen.

  

Malin Björkqvist   

"Det vi har lärt oss på skolan stämmer med verkligheten"

Malin Björkqvist kommer ha nytta av det hon har läst på RUB-utbildningen framöver oavsett vilken arbetsgivare hon väljer. De saker hon lärde sig på universitet faller på plats här och mycket knyts ihop.

Läs hela intervjun med Malin Björkqvist

  
Publicerad: 2011-02-24 kl. 15:54 | Senast granskad:2018-09-28 kl. 15:11
Kontakt: utbildning@msb.se utbildning@msb.se