Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Studerande berättar om påbyggnadsutbildning för brandingenjörer

Tipsa om artikeln

Nya filmer där tidigare studeranden berättar

Här kan du se nya filmer där tidigare studeranden från Påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer berättar om sina erfarenheter om utbildningen och vilka yrken och arbetsuppgifter de har inom räddningstjänsten.

Intervjuer med studeranden från Påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer

Johan Szymanski har sedan mellanstadiet vetat att det var brandingenjör han skulle bli. Det var tv-programmet Larmet går som inspirerade honom. Eftersom han länge varit intresserad av räddningstjänst blev RUB ett naturligt val efter avslutad brandingenjörsutbildning vid Lunds tekniska högskola.
 
 
Malin Petterson läser sista terminen på Påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer i Revinge. Utbildningen krävs för att kunna jobba operativt, vilket hon vill göra i framtiden. Med utbildningen i bagaget tror Malin dessutom att det är lättare att få jobb inom räddningstjänsten.
 
Publicerad: 2011-02-24 kl. 15:54 | Senast granskad:2018-09-28 kl. 15:11
Kontakt: utbildning@msb.se utbildning@msb.se