Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Universitet och högskolor i Sverige som genomför kurser och utbildningar inom samhällsskydd och beredskap

Tipsa om artikeln

Det finns ett antal universitet och högskolor i Sverige som genomför utbildningar inom området samhällsskydd och beredskap.

MSB har gjort en sammanställning över de universitet och högskolor i Sverige som förutom MSB tillhandahåller kurser och utbildningar inom området samhällsskydd och beredskap.

Sammanställningen baserar sig på en inventering som gjordes i september 2018.

Sammanställningen är med all säkerhet inte fullständig men ger en fingervisning om var i utbildningssverige det finns kunskap, kompetens och forskning inom området.

Då vi inte kan garantera att vi lyckats hitta alla privata utbildningsaktörer som verkar inom området har vi valt att inte ta med några privata aktörer i sammanställningen.

Läs mer om Översikt – universitet och högskolor som utbildar inom samhällsskydd och beredskap

Publicerad: 2017-12-01 kl. 15:29 | Senast granskad:2019-01-09 kl. 15:02
Kontakt:
Ann Gustafsson Sjöö Ann.GustafssonSjoo@msb.se