Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Tjänsteman i beredskap (TiB)

Tipsa om artikeln
Datum: 2019-09-24 - 2019-09-26
Kurslängd: 3 dagar
Ort: Stockholm
Antal platser: 30
Sista anmälningsdag: 2019-06-07

Välkommen till en kurs speciellt anpassad för dig som arbetar som Tjänsteman i beredskap (TiB) eller motsvarande inom offentlig sektor, eller kan komma att tjänstgöra i denna funktion eller motsvarande på lokal, regional eller nationell nivå.

Förkunskaper

Du bör ha kunskap om vilka uppgifter och ansvarsförhållanden för TiB som råder inom din organisation i förhållande till samhällets krisberedskap.

Kursen ger dig kunskaper och färdigheter om hur kunna hantera uppgiften som TiB, att initiera och samordna det inledande arbetet för att upptäcka, verifiera, larma och informera vid olika typer av händelser.

Under kursen blandar vi teori med praktiska gruppövningar. Det gör att du kan dra nytta av andra deltagares erfarenheter och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Kursplan Tjänsteman i beredskap (pdf, nytt fönster).

Kostnad

Kursavgiften är 9 000 SEK exklusive moms och inkluderar luncher och fika. Deltagarna bokar och bekostar resor och boende själva.

Kursen i september genomförs på F7 Möten & Konferens på Fleminggatan 7 på Kungsholmen i Stockholm. 

Betalning

Betalning sker mot faktura med betalningsvillkor 30 dagar efter fakturadatum. Betalning ska vara MSB tillhanda senast på förfallodagen.

Kunden ska omgående skriftligen meddela MSB om fakturan anses felaktig.

Från förfallodagen debiteras ränta med gällande diskonto +8 %.

Om betalning ej sker trots påminnelser tillkommer inkassokostnader.

Återbudsregler för kurser som genomförs av MSB

Publicerad: 2015-05-07 kl. 14:45